Therapeut Yuhua Hu

Oedeem-en oncologiefysiotherapeut
 Yuhua Hu

BIG registratie 19054539104

In 2001 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Vanaf mijn afstuderen heb ik een korte tijd in een particuliere praktijk gewerkt. Tegelijkertijd werkte ik in het verpleeg- en revalidatiecentrum DrieMaasstede te Schiedam, onderdeel van Argos Zorggroep. Vanaf 2013 ben ik, vanaf de opening van Marnix revalidatiecentrum voor ouderen te Vlaardingen, hier werkzaam geweest.

Na bijna 15 jaar voor Argos zorggroep gewerkt te hebben, was ik weer toe aan een nieuwe uitdaging. Met veel plezier kijk ik terug. Ik heb er ontzettend veel geleerd en beleefd. Zo heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het multidisciplinair samenwerken en het behandelen van patiënten met zowel enkelvoudige- als Multi-pathologische problematieken, zoals bijvoorbeeld psychogeriatrische-, orthopedische-, neurologische-, oncologische-, lymfatische- en patiënten met een of meerdere amputaties.

Verder heb ik in 2007 mijn diploma als oedeemfysiotherapeut behaald bij Manuele lymfedrainage ad Modum Vodder.

Naast mijn werkzaamheden als (oedeem-)fysiotherapeut heb ik ook zwachtel les mogen geven aan fysiotherapeuten, stagiaires en verplegend personeel binnen Argos zorggroep.

Sinds april 2016 ben ik Jolanda Dekker en Suzanne de Hoop komen versterken als oedeemfysiotherapeut. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking met mijn collega oedeemfysiotherapeuten en de rest van de therapeuten van Het Weeshuis team!