Therapeut Roy Pons

Fysiotherapeut
 Roy Pons

BIG registratie 19917636604

In 2013 ben ik afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeut en heb toen ruim 3 jaar gewerkt in een andere praktijk die gevestigd is in Waddinxveen en Moerkapelle.

In 2018 ben ik afgestudeerd als MSc Manueel Therapeut. Daarnaast heb ik een aantal cursussen voltooid; Dry Needling in 2014, Temporomandibular Disorders (vertaald: kaak problematiek)  in 2018 en Kinder-manueel therapeut in 2019.  In 2020 / 2021 is het plan om ook te starten met de opleiding tot MSc Kinderfysiotherapeut, om mij nog verder te kunnen ontwikkelen met betrekking tot gezondheidsproblemen bij kinderen.

 

Sinds januari 2017 ben ik twee dagen werkzaam in deze praktijk, op de maandag en donderdag. Ik sta voor hoogwaardige hulpverlening waarbij ik samen met de cliënt werk aan een goede oplossing voor het betreffende gezondheidsprobleem. Het gezondheidsprobleem is bij iedereen anders en dus zal ook de aanpak bij iedereen anders zijn. Deze persoonlijke aanpak is dan ook hetgeen wat de uitdaging biedt en uiteindelijk de voldoening in het werk geeft.

Naast het werk als Algemeen Fysiotherapeut en Master Manueel Therapeut in de praktijk ben ik drie dagen werkzaam op de Hogeschool Rotterdam als docent op de opleiding Fysiotherapie.