Therapeut Roy Pons

Fysiotherapeut
 Roy Pons

In 2013 ben ik afgestudeerd en heb toen ruim 3 jaar gewerkt in een andere praktijk die gevestigd is in Waddinxveen en Moerkapelle.

Naast een werkplek met veel specialisaties, waar ik veel van heb geleerd, heb ik mij ook middels cursussen en opleidingen kunnen ontwikkelen. Ik heb in die tijd een cursus Dry Needling gedaan (2014) en een cursus ‘Perifeer Arterieel Vaatlijden’, waardoor ik aangesloten ben bij ClaudicatioNet en cliënten kan begeleiden die gediagnosticeerd zijn met etalagebenen (2014). Daarnaast ben ik in januari 2015 begonnen met de Master Manueel Therapie bij de Transfergroep aan de Hogeschool Rotterdam en deze opleiding hoop ik eind 2017 af te ronden.

Sinds januari 2017 ben ik twee dagen werkzaam in deze praktijk, op de maandag en donderdag. Ik sta voor hoogwaardige hulpverlening waarbij ik samen met de cliënt werk aan een goede oplossing voor het betreffende gezondheidsprobleem. Het gezondheidsprobleem is bij iedereen anders en dus zal ook de aanpak bij iedereen anders zijn. Deze persoonlijke aanpak is dan ook hetgeen wat de uitdaging biedt en uiteindelijk de voldoening in het werk geeft.

Naast het werk als Algemeen Fysiotherapeut en Master Manueel Therapeut i.o. in de praktijk ben ik twee dagen werkzaam op de Hogeschool Rotterdam als docent op de opleiding Fysiotherapie.