Wie is wie

 • Yuhua Hu

  Yuhua Hu

  In 2001 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Vanaf mijn afstuderen heb ik een korte tijd in een particuliere praktijk gewerkt. Tegelijkertijd werkte ik in het verpleeg- en revalidatiecentrum DrieMaasstede te Schiedam, onderdeel van Argos Zorggroep. Vanaf 2013 ben ik, vanaf de opening van Marnix revalidatiecentrum voor ouderen te Vlaardingen, hier werkzaam geweest.

  Meer
 • Roy Pons

  Roy Pons

  Meer
 • Laura de Bruin

  Laura de Bruin

  Fysiotherapie is een vak in beweging: het is belangrijk om jezelf verder te blijven ontwikkelen en gehoor te geven aan de individuele wensen en behoeften van een cliënt. Jaarlijks volg ik geaccrediteerde KNGF cursussen om geregistreerd te blijven in het Centraal Kwaliteitsregister voor fysiotherapie.

  Meer
 • Mariëlle Schipper

  Mariëlle Schipper

  Mijn werkzaamheden zijn divers, zo verzorg ik onder andere de administratie van de verschillende praktijken en beheer ik tijdens mijn aanwezigheid de agenda's.

  Meer
 • Joan Duijvelshoff

  Joan Duijvelshoff

  Meer
 • Suzanne de Hoop

  Suzanne de Hoop

  Mijn streven is voor ieder mens op zoek te gaan naar de zo optimaal mogelijke behandeling.

  Meer
 • Marianne de Roon

  Marianne de Roon

  Juist het hele revalidatietraject van mensen met hun beperkingen heeft mij liefde voor het vak gebracht. Niet alleen een goede functie van een gewricht of pijnvrij bewegen is van belang, maar weer mee kunnen doen met familie, vrienden en werk is vaak van nog groter belang voor mensen.

  Meer
 • Jolanda Dekker

  Jolanda Dekker

  Meer
 • Mireille Jonas

  Mireille Jonas

  De uitdaging aan mijn werk is om samen met de patiënt te kijken naar het gezondheidsprobleem en dit samen op te lossen.

  Meer
 • Yvonne van Herk

  Yvonne van Herk

  De haptonomie leert je om het voelend vermogen weer te gaan gebruiken,waardoor je meer leert naar je gevoel te luisteren, je eigen grenzen te bepalen en een balans te creëeren.

  Meer