Specialisaties

 • Manuele therapie bij kinderen

  Meer
 • Fysiotherapie het Weeshuis organiseert buiten de reguliere fysiotherapie ook groepslessen.

Dit voor mensen die wel willen bewegen, maar liever nog een stukje begeleiding hebben van een fysiotherapeut, of als mogelijke opstart naar zelf gaan sporten,

Wij bieden pilateslessen, wandelbootcamp voor beginners, wandelbootcamp voor de deelnemers van beweeg je fit / claudicatio, yoga en stoelyoga

  Groepslessen

  Fysiotherapie het Weeshuis organiseert buiten de reguliere fysiotherapie ook groepslessen. Dit voor mensen die wel willen bewegen, maar liever nog een stukje begeleiding hebben van een fysiotherapeut, of als mogelijke opstart naar zelf gaan sporten, Wij bieden pilateslessen, wandelbootcamp voor beginners, wandelbootcamp voor de deelnemers van beweeg je fit / claudicatio, yoga en stoelyoga

  Meer
 • Dit is een beweegprogramma voor vrouwen die onder deskundige begeleiding aan hun conditie willen werken tijdens of na de behandeling van borstkanker.

  Beweeg je fit

  Dit is een beweegprogramma voor vrouwen die onder deskundige begeleiding aan hun conditie willen werken tijdens of na de behandeling van borstkanker.

  Meer
 • Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren.

  Manuele Therapie

  Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren.

  Meer
 • De fysiotherapeut behandelt mensen, die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen. Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

  Fysiotherapie

  De fysiotherapeut behandelt mensen, die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen. Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

  Meer
 • Dit is een manier van tapen waarbij je spieren worden ondersteund in hun functie. Spieren zijn niet alleen nodig voor beweging, maar zijn ook belangrijk voor lichaamstemperatuur, bloed- en lymfecirculatie.

  Medical Taping Concept

  Dit is een manier van tapen waarbij je spieren worden ondersteund in hun functie. Spieren zijn niet alleen nodig voor beweging, maar zijn ook belangrijk voor lichaamstemperatuur, bloed- en lymfecirculatie.

  Meer
 • Haptonomie zorgt ervoor dat door aanraking je emoties en gevoelens op gaan leven. Door bewustwording van blokkades en problemen kun je ze een plek gaan geven. Door de aanraking op het lichaam, kan het evenwicht in je lichaam herstellen.

  Haptonomie

  Haptonomie zorgt ervoor dat door aanraking je emoties en gevoelens op gaan leven. Door bewustwording van blokkades en problemen kun je ze een plek gaan geven. Door de aanraking op het lichaam, kan het evenwicht in je lichaam herstellen.

  Meer
 • Wij bieden patiënten al jarenlang een doeltreffende behandeling met behulp van manuele lymfdrainage, zwachtelen, oefentherapie en bewegingsadviezen.

  Bandagist

  Wij bieden patiënten al jarenlang een doeltreffende behandeling met behulp van manuele lymfdrainage, zwachtelen, oefentherapie en bewegingsadviezen.

  Meer
 • Dit is een specialisatie binnen de reguliere fysiotherapie. Het richt zich specifiek op het behandelen van bewegingsproblemen ten gevolge van de kanker.

  Oncologiefysiotherapie

  Dit is een specialisatie binnen de reguliere fysiotherapie. Het richt zich specifiek op het behandelen van bewegingsproblemen ten gevolge van de kanker.

  Meer
 • Oedeem is een abnormale vochtophoping in een deel van het lichaam. Dit uit zich in een gevoel van zwaarte of spanning. Er kan ook een toename van de omvang van het lichaamsdeel zijn.

  Oedeemfysiotherapie

  Oedeem is een abnormale vochtophoping in een deel van het lichaam. Dit uit zich in een gevoel van zwaarte of spanning. Er kan ook een toename van de omvang van het lichaamsdeel zijn.

  Meer
 • De orofaciaal fysiotherapeut is een specialist die u helpt bij gezondheidsproblemen die te maken hebben met het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het hoofd, het halsgebied en het kauwstelsel.

  Orofaciale fysiotherapie

  De orofaciaal fysiotherapeut is een specialist die u helpt bij gezondheidsproblemen die te maken hebben met het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het hoofd, het halsgebied en het kauwstelsel.

  Meer
 • Dry needling (Wikipedia) is een nieuwere behandelmethode van de Nederlandse fysiotherapeut. De methode is overgekomen uit Canada en wordt al jaren toegepast binnen de reguliere fysiotherapie.

  Dry needling therapie

  Dry needling (Wikipedia) is een nieuwere behandelmethode van de Nederlandse fysiotherapeut. De methode is overgekomen uit Canada en wordt al jaren toegepast binnen de reguliere fysiotherapie.

  Meer
 • 'Claudicatio intermittens', ook wel 'etalagebenen' genoemd, is een veel voorkomende vaataandoening veroorzaakt door slagaderverkalking. Claudicatio Intermittens is dus ook een hart- en vaatziekte. Volgens de laatste schattingen heeft 1 op de 5 volwassenen boven de 50 jaar last van deze ouderdomsziekte.

  Claudicatio intermittens

  'Claudicatio intermittens', ook wel 'etalagebenen' genoemd, is een veel voorkomende vaataandoening veroorzaakt door slagaderverkalking. Claudicatio Intermittens is dus ook een hart- en vaatziekte. Volgens de laatste schattingen heeft 1 op de 5 volwassenen boven de 50 jaar last van deze ouderdomsziekte.

  Meer