Tanja Poot

 Tanja Poot

Logopedist

Ik ben Tanja Poot en ik ben in 2002 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam.

Voordat ik mijn eigen praktijk heb opgericht heb ik 12 jaar in praktijken gewerkt waar ik veel ervaring heb opgedaan en waar ik de mogelijkheid heb gekregen om mijn kennis verder te ontwikkelen door middel van diverse cursussen.
Sinds 2014 heb ik met veel passie mijn eigen logopediepraktijk opgericht die gevestigd is in het Weeshuis. In de loop van de tijd zijn er ook twee nevenlocaties bij gekomen; IKC ’t Palet en basisschool ’t Palet Holy in Vlaardingen.

De samenwerking met diverse disciplines in het Weeshuis evenals op de basisscholen ervaar ik als zeer prettig. De beste zorg kan op deze manier gegeven worden. Het is heerlijk om als logopedist werkzaam te zijn en het is een feestje als de mensen tevreden en klachtvrij zijn. Sinds dit jaar heb ik een collega aangenomen; Melissa Hoenderkamp. Zij werkt ook met veel plezier in de praktijk.

Logopediepraktijk Tanja Poot is een allround praktijk waar zowel kinderen als volwassenen terecht kunnen voor een logopedisch onderzoek, begeleiding of behandeling van alle stoornissen op het gebied van spraak, taal, eten en drinken, mondgedrag, lees- en spellingsproblemen, adem, stem en gehoor.

Voor meer informatie ben ik per mail te bereiken op info@logopediepraktijktanjapoot.nl of per telefoon op 06-12929501.

Tevens kunt u mijn website bezoeken: www.logopediepraktijktanjapoot.nl