Jacqueline Lancel

 Jacqueline Lancel

Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool gevolgd en ben hier in 2000 afgestudeerd. Ik ben toen als diëtist bij Careyn gaan werken. Inmiddels ruim 17 jaar.
Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de individuele begeleiding op het gebied van voedings- en dieetadvisering. Ervaring heb ik aangevuld met diverse scholingen. Onder andere op het gebied van overgewicht, diabetes mellitus, COPD, Allergie en maag- en/of darmklachten.

 
Bij de diëtist kun je niet alleen terecht voor gewichtsproblemen. Ook voor onder andere (dieet)adviezen bij diabetes mellitus, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, kanker, leverziekten, longziekten (COPD), maagklachten, nierziekten, gezonde voeding, ondergewicht, voedselallergie en lastig etende peuters bent u bij de diëtist welkom.

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld aanbod, werkwijze, kosten en/of vergoeding dan kunt u kijken op: http://www.careyn.nl/diensten/voeding-en-dieetadvies/
Ik ben in ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Voor afspraken kunt u contact opnemen met Careyn klantenservice 088-1239988 of een email sturen naar j.lancel@careyn.nl